Fotoboek

Fantastische kraamzorg

5,0 rating
mei 13, 2024

Karin levert fantastische kraamzorg. Karin heeft heel veel kennis en weet dit gemakkelijk en duidelijk en op een gestructureerde manier over te brengen. Ze zet je als ouder in je kracht, beantwoord al je vragen en zorgt dat je op de juiste momenten over de juiste info beschikt. Karin geeft je veel ruimte om te rusten. Ze kookt daarnaast heerlijke overschotels, ontzorgt je met huishoudelijke taken en geeft fijne tips . Wij zijn erg onder de indruk en zullen haar steun gaan missen.

Noortje wolff

All you need is Karin

5,0 rating
april 5, 2024

Emotioneel overprikkeld kwamen wij na 3 dagen ziekenhuis thuis. Niet veel later stond Karin op de stoep en vanaf dat moment ontstond er een bijzondere rust. Karin is ervaren en gestructureerd maar vooral ook een heel fijn persoon om in je omgeving te hebben. Karin was nooit teveel en haar aanwezigheid voelde heel natuurlijk in ons nieuwe gezin. Alles was de eerste keer voor ons en daarom vonden wij haar gestructureerde karakter zo fijn, ze hield ons op het leerpad maar er was ook veel ruimte voor rust en ontspanning. Wij hebben prettige gesprekken met haar gehad waarin ze ruimte gaf aan onze emotie en mentaal welzijn. Ze heeft heerlijk voor ons gekookt en geholpen met kleine huishoudelijk taken die enorm hebben ontlast. We kunnen nog lang doorgaan over Karin, maar ons advies; laat haar kramen in jouw gezin! Gaan wij in ieder geval zeker proberen te regelen als er een tweede komt. Lieve Karin, dankjewel! Wij vinden jou een kanjer

Jesse & Marc

Wat moet je zonder Karin!

5,0 rating
maart 29, 2024

Wij hadden niet beter kunnen wensen! Karin is niet alleen heel pro actief en behulpzaam, ze heeft enorm veel kennis, en laat je in je waarde. Ze kijkt echt naar wat je nodig hebt, naar hoe je zelf als gezin functioneert en past zich daar heel erg op aan. Ze heeft ons echt door de eerste week heen geloodst, ook op de moeilijke momenten. Ik weet niet hoe ik dat zonder haar had moeten doen. Ook de communicatie vooraf verliep soepel omdat ze afspraken helder communiceert. Ze laat precies weten waar je aan toe bent en is altijd bereikbaar. Oh, en ze kan ook nog eens heel lekker koken! Wij vragen haar zeker terug indien er een tweede komt.

Nathalie Brandt

Karin is GEWELDIG!!

5,0 rating
maart 20, 2024

Karin is werkelijk GEWELDIG! We zouden haar aan iedereen aanbevelen! Ze heeft onze thuisbevalling op zo’n mooie en geruststellende manier begeleid. In de week die volgde, voelde Karin als een tweede moeder voor mij. Ik voelde me enorm veilig bij haar. Ze heeft me uitstekend begeleid tijdens mijn herstel in de kraamweek, die zo’n intieme en kwetsbare tijd is. Het voelde vertrouwd om dit met haar te delen!
Je kunt echt de liefde voor de baby zien. Ze kookte elke avond heerlijke grote ovenschotels en verse soepen, en ze was heel zorgzaam. We hebben zoveel van haar geleerd over het ouderschap vanaf het allereerste begin. We konden haar alle vragen stellen en ze gaf ons alle rust die we nodig hadden. Bovendien hebben we veel gelachen met haar; Karin heeft echt humor!
Ik zou nog veel meer lofwoorden over Karin kunnen schrijven, maar ik denk dat ik het het beste kan samenvatten door te zeggen: bij ons volgende kindje bellen we Karin meteen zodra we een positieve test hebben!

Bonnie & Sten

Fijne kraamweek met Karin!

5,0 rating
maart 8, 2024

Net zoals bij ons tweede kindje was Karin ook onze kraamverzorgster bij ons derde kindje. We waren ook deze keer erg blij met onze keuze voor Karin en hebben een hele goede kraamweek gehad. Karin is kundig, betrokken en proactief en ook lief, zorgzaam en attent. Karin is ervaren en voelde goed aan wat er nodig was om het bestaande gezinsleven door te laten lopen. Daarnaast bespraken we elke ochtend onze wensen voor de dag. Ze waakt voor voldoende rust in huis en herstel na de bevalling. Wij hadden ons geen fijnere start als gezin van 5 kunnen wensen en raden Karin zeker aan als kraamverzorgster!

Helen & Wietse