Reviews

Fantastische kraamweek!

5,0 rating
november 15, 2020

Karin heeft ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke kraamweek hebben gehad waarbij ze ons op een fijne manier veel geleerd heeft over het reilen en zeilen van een baby. Naast kundig en vakbekwaam is Karin ook een lieve en zorgzame vrouw die voor moeder en kind klaarstaat maar ook in is voor een gezellig praatje. Wij zouden haar zeker aanraden aan toekomstige ouders en wanneer er een 2de komt gaan we haar weer contacten.

Gotske van der Werf

Super fijne kraamweek

5,0 rating
november 10, 2020

Wij hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad. Karin is er echt voor moeder en kind en zorgt dat je alle zorg krijgt die nodig is. Ook buiten werk tijd is Karin goed te bereiken voor eventuele vragen.
Bij ons volgende kindje komen we zeker terug bij Karin.

Maud

Fantastisch week met Karin gehad

5,0 rating
oktober 20, 2020

Karin heeft ons een fantastische kraamweek bezorgd. Het begon op zondagnacht met een spontane thuisbevalling (ging heel snel). Karin was er super snel aanwezig voor ondersteuning bij de bevalling. Ze was de rust zelve. Dit ook tijdens een kritisch en spannend moment wat heel fijn was! Tijdens de kraamweek hebben wij alles aan Karin kunnen vragen. Ze is super ervaren en heeft een schat aan kennis en is liefdevol betrokken op een hele professionele manier. Het was een fantastische balans tussen zorg, ondersteuning in huis en ons af en toe de rust gunnen om bij te kunnen komen om volop te kunnen genieten van ons kindje. Ze heeft ons echt gerust gesteld en na een week met Karin hadden wij ons niet beter voorbereid kunnen voelen als nieuwe ouders. Mocht er ooit een nummer 2 komen dan boeken/bellen we Karin meteen! Een woord het was fantastisch!

Pieter Marcella en Charlotte

Super fijne kraamzorg!

5,0 rating
oktober 12, 2020

Wij hebben een hele prettige kraamweek met Karin achter de rug. Karin is een zeer ervaren kraamhulp, die goed kan adviseren in elke situatie. Haar zorg is maatwerk, die ze goed weet af te stemmen op de wensen en behoeften van het gezin, op een natuurlijke wijze. Ze is zeer attent, denkt graag met je mee en is de rust in huis. Kortom, een topper!

Rianne

Fantastische kraamzorg op maat!

5,0 rating
september 29, 2020

De ondersteuning van Karin is erg prettig en fijn. Ze luistert en vraagt naar de behoefte van ieder gezinslid en zorgt voor de hulp die nodig is. Met al haar ervaring en kennis heeft ze ons fantastisch op weg geholpen. Ze neemt de tijd voor een goede uitleg en zorgt voor goede communicatie. Wij kijken met heel veel plezier terug op onze kraamweek.
Nogmaals bedankt Karin!
– Sander & Lisette

Lisette & Sander

Persoonlijk en op maat; een topper!

5,0 rating
september 13, 2020

Karin was er vanaf de bevalling thuis al bij. Wij kunnen ons geen beter iemand bedenken die hier onderdeel van mocht zijn.
Ze is ontzettend professioneel, rustig, lief maar ook ontzettend gezellig ;). Ze checkte continue bij ons in en paste zich aan naar onze wensen wat ontzettend fijn was.
Wij raden Karin dan ook van harte aan iedereen aan!

Martijn & Larissa

Een ideale kraamhulp: professioneel, ervaren en empatisch

5,0 rating
september 3, 2020

Karin heeft ons geholpen na de geboorte van mijn eerste kindje. In het begin was het even spannend en ze heeft heel adequaat en kundig gereageerd. Uiteindelijk was het (gelukkig) relatief snel verholpen, en konden we ons meer op het gezin en de visite richten. Karin hielp me goed om mijn rust te pakken en om mezelf te denken (niet mij sterkste punt). En ondertussen bracht ze me ‘de kneepjes van het vak’ bij; ik noemde dat altijd gekscherend de babyles. Super hoe ze ook daarmee heeft geholpen!

Kaya

Een absolute aanrader!

5,0 rating
augustus 18, 2020

Omdat ik in verwachting was van mijn eerste kindje, was het voor mij vooral belangrijk dat ik een ervaren kraamhulp had die een goede basis voor mij kon neerleggen. Ook had ik aangegeven dat ik graag borstvoeding wilde geven, maar niet ten kosten van alles. Als het mij niet zou lukken (om wat voor reden dan ook), dan wilde ik graag een kraamhulp die mijn beslissing kon respecteren en mij hierin zou steunen.
Karin heeft mij fantastisch geholpen! Zij heeft de basis gelegd voor mij en mijn kindje. Karin heeft veel ervaring en je ziet dat zij ook geniet van haar werk. Ze is rustig, zorgzaam, neemt de tijd om vaardigheden uit te leggen en vindt het ook niet vervelend om iets meerdere keren uit te leggen/voor te doen. Verder vroeg ze vaak of ze nog iets voor me kon betekenen (koken, boodschappen doen, de was doen en andere huishoudelijke taken).

Verder wil ik haar ook complimenteren over haar aanwezigheid. Je hebt immers een vreemde in je huis, maar Karin kan goed de balans vinden tussen er voor jou en je baby zijn en op de “achtergrond” taken op zich nemen om de moeder te ontlasten.
Ik zou Karin zeker aanraden voor elke (nieuwe) aanstaande moeder. Ze zal je namelijk ondersteunen, verzorgen en vaardigheden bij brengen. Een absolute aanrader!

Bernadette

Fantastische kraamzorg voor het hele gezin!

5,0 rating
juli 26, 2020

Karin is een fantastische kraamvrouw! Ze is professioneel en kundig, maar ook een luisterend oor en erg begripvol.
We hebben veel goeie tips en tricks gekregen met betrekking tot de borstvoeding. Ook als je van plan bent om de fles te geven ben je bij Karin aan het goede adres. Geen sprake van mommy-shaming bij Karin als je geen borstvoeding gaat geven. Ook een probleem met de huur van een kapotte borstkolf heeft ze voor ons geregeld. Daarnaast heeft ze meerdere malen boodschappen voor ons gedaan om ons te ontzorgen. We raden haar zeker aan bij al onze vrienden en familie! We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen voorstellen.

Vivian

Rust en regelmaat voor baby en mama

5,0 rating
juli 10, 2020

Karin was geweldig. Ze was zeer kundig is haar baby kennis, ze bracht een rustige energie in het huis, er was ruimte voor ontspanning en voor praten en ze zorgde goed dat aan alles werd gedacht om de kraamweek zo fijn mogelijk te laten verlopen. Ze vroeg telkens of en wat ze nog kon doen, deed boodschappen en kookte een paar keer, maakte schoon en was een luisterend hoor. Ik raad Karin zeker aan als kraamverzorgster.

Roos

Karin is geweldig!

5,0 rating
juni 20, 2020

Karin is een echte kraamsuperster. Na een nogal moeizame bevalling stond ze klaar om ons te begeleiden, en ze heeft het echt fantastisch gedaan. Ze was echt onze rots in de branding, en heeft er met haar ervaring en professionele handelen voor gezorgd dat we met vertrouwen, en een gezonde baby en mama, afscheid van haar namen aan het einde van de kraamweek. Karin is ontzettend lief en kijkt echt naar jouw wensen en behoeften (ook al zie je die zelf misschien niet op dat moment) en stuurt hierin. Als er actie nodig is, bijt ze zich er in vast en zorgt ze dat zaken geregeld worden. Daarnaast is het gewoon een ontzettend gezellig mens, ik zou haar zeker weten aanraden als kraamhulp!

Raquelle

Ontspannen fijne kraamweek

5,0 rating
juni 9, 2020

Na een turbulente kraamtijd bij mijn eerste was ik vooral op zoek naar iemand die rust kon brengen in die eerste week. En dat hebben wij bij Karin helemaal gevonden. Zij was echt de stille kracht bij ons in huis. Rustig, zorgzaam en op een prettige manier aanwezig. Met haar berg aan ervaring iemand op wie ik kon terugvallen voor goede tips en adviezen zonder dat ik er mee werd overspoelt.
Wij kijken met een goed gevoel terug op deze eerste week. Dank je wel Karin, fijn dat je er was!

Inge

Kraamperiode met Karin is ontspannen, onvergetelijke periode geweest.

5,0 rating
mei 16, 2020

Karin is een hele intelligente, tactvolle, empatische, proactieve en hartelijke kraamverzorgster. Zij is een onnisbaar persoon met veel kennis en warmte voor elk gezin met een nieuw kindje.
Karin was twee jaar eerder vier dagen onze kraamverzorgster met ons eerste kindje. Toen werkte ze nog bij een kraambureau. Gelukkig is zij in de tussentijd een zelfstandige kraamverzorgster geworden en had nog een plekje. Karin heeft heel duidelijk uitgelegd hoe het met een zelfstandige kraamzorg werkt en hebben we onze wensen en ideeën met haar overlegd. De rest van de zwangerschap hielden we contact met elkaar en toen de geboorte begon, was zij in de mum van tijd er om de verloskundige bij te staan.
De hele kraamperiode genoten we van de zorg op maat. Elke ochtend keek Karin hoe onze gezin er aan toe was (vermoeid of fit, blij of bezorgd, druk of ontspannen) en paste de zorgtaken ernaar. Zij wist heel goed de prioriteiten te waarborgen – veel rust voor de moeder, goed en op tijd eten en bovendien vroeg zij naar wat wij per dag belangrijk vonden.
Zij voelt de sfeer erg goed aan en geeft de ruimte of grijpt vriendelijk in. Zij kan heel autonoom handelen of gezellig kletsen wanneer daar ruimte voor is.
Zij weet onopgemerkt, met de gerichte vragen, op een positieve en empathische manier duidelijkheid te verschaffen over de situatie en vervolgens onmiddellijk juiste acties te (laten) ondernemen.
Karin voelde als een lid van ons gezin die wij enorm gingen missen toen de week om was. Dankzij haar hebben we werkelijk magische kraamtijd gehad. Wij hebben de tijd gehad om op de kinderen en elkaar te focussen zonder afleiding van huishoudelijke taken. Deze periode, hoe intensief het nog steeds is, was een oase van rust, duidelijkheid en vertrouwen.
Ik wens elke aanstaande moeder, elk kindje en elke familie zo iemand als Karin. Ik hoop van harte dat het u lukt om haar voor uw kraamperiode te boeken!

Masha

Attent, zorgzaam en professioneel

5,0 rating
mei 6, 2020

Karin heeft ons heel fijn begeleid in de kraamweek van ons eerste kind. Ze was vanaf het eerste intake gesprek heel begaan en attent. Naast haar professionele kennis en expertise brengt ze ook veel ervaring als moeder en oma mee wat heel fijn is. Uiteraard was alles in orde, heeft ze ons geholpen in de huishouding, met kleine boodschappen en af en toe voor ons koken. Haar flexibiliteit was heel prettig en we zijn zelfverzekerd en met een goed gevoel onze eerste dagen als zelfstandige ouders in gegaan!

Catherina

Professioneel èn gezellig!

5,0 rating
april 25, 2020

Ik ben erg blij en tevreden met Karin als kraamhulp. Karin is naast professioneel, ook heel gezellig. Ik heb waardevolle gesprekken met haar gevoerd op emotioneel niveau – wat ook superbelangrijk is in een kraamperiode – en ondanks dat het mijn tweede kindje is, heeft zij mij veel nuttige en leerzame informatie en advies gegeven. Dit is een bijzondere periode, waarin kraamverzorgenden helaas op bepaalde punten maar beperkt contact mogen maken en ondersteunen, maar ondanks dat heeft Karin mij de hele week supergoed ondersteund en creatief gezocht naar oplossingen. Zij biedt ook hele leuke en lieve extra services. Zo bracht zij voor mijn eerste dochter met Pasen een lief, klein presentje mee en ook tijdens de intake en op de eerste dag na de geboorte heeft zij mij verwend met kleine cadeautjes. Superlief! Daarnaast heeft zij zorgvuldig de was voor ons bijgehouden, op de hygiëne gelet en heerlijk voor ons gekookt. Karin is echt een aanrader!

MK

Geweldige kraamverzorgster!

5,0 rating
februari 9, 2020

Karin was onze kraamverzorgster bij de geboorte van onze tweede dochter.
Een geweldige, lieve vrouw… die fantastisch was voor mij, onze baby alsook voor onze oudste dochter. Ze heeft meerdere malen voor ons gekookt en stelde me in alles gerust met haar tips, advies en delen van eigen ervaring.
Dank voor alles Karin!

Y

Karin je bent een topper!

5,0 rating
januari 26, 2020

Hele lieve kraamverzorgster die rust biedt, goed advies geeft en zorgzaam is. Heeft ook meerdere dagen voor ons gekookt om ons te ontzien.
Hartstikke bedankt voor de goede zorgen en fijne kraamweek Karin!

familie de Keijzer

Lief, zorgzaam, en relaxed, wat wil je nog meer?

5,0 rating
januari 23, 2020

Karin is een super lieve vrouw !
Heel relaxed in de omgang en de meest lieve en rustgevende vrouw voor ons kind.
Wij waren heel blij met Karin en al haar goede tips.
Je bent een super vrouw !

Celeste