Fotoboek

Kundig en ontzorgend

5,0 rating
februari 27, 2024

Karin is een enorme fijne en ervaren kraamhulp. Ze is heel duidelijk in wat je het beste kan doen in elke situatie op basis van haar jarenlange ervaring. Ook als de oplossing die je wenst in deze eerste kraamperiode niet haalbaar is dan draait ze er niet omheen. Ze is enorm proactief, ziet wat er moet gebeuren en wat voor iedereen de belangrijkste prioriteit is op het moment. Ze kan goed ondersteunen in borstvoeding en is getrained op basis van de aanpak van lactatiedeskundige Heleen Hilgers. Ze kookt heerlijke maaltijden waar we vaak zowel van bij avondeten als lunch gebruik van gemaakt heb. Daarnaast heeft ze ook een groot netwerk in specialisten om je te helpen met bijvoorbeeld borstvoeding (lactatie deskundige) of post partum massage.

Ewout

Karin is een topper!

5,0 rating
februari 23, 2024

Karin was ongelooflijk waardevol tijdens de kraamweek van ons eerste kindje. Aan het begin van de week hadden we geen idee hoe we alles moesten aanpakken, maar gedurende de week heeft ze ons alles verteld en geleerd om onze baby op een fijne en veilige manier te kunnen verzorgen. Karin is onwijs ervaren, duidelijk in haar uitleg en heeft overal een goed advies voor. Daarnaast probeerde ze ons ook op alle andere manieren te ontlasten, zoals koken, schoonmaken en oppassen zodat wij nog even konden slapen. Verder is Karin een heel fijn persoon om in huis te hebben. Het was erg gezellig met haar, maar ze voelt het ook goed aan als je gewoon even rustig alleen wilt zitten. Kortom, Karin is een topper en ik zou haar aan iedereen aanraden!

Emma Stolker

Wij gunnen iedereen een Karin

5,0 rating
januari 25, 2024

Oh lieve Karin, wat ben je toch een geweldige kraamzorg en vrouw! En wat een geluk dat jij ook bij onze tweede dochter onze kraamweek hebt kunnen doen.
Karin heeft onwijs veel ervaring en kennis in het vak, je leert onwijs veel van haar tijdens de kraamweek en ze legt alles duidelijk uit. Ze is heel strikt als het aankomt op de gezondheid van je kindje maar ook let ze heel goed op de ouders, wat wij als onwijs prettig ervaarden. Ze draait haar hand niet om voor het doen van de was, het schoonmaken van de wc/badkamer of om elke dag voor je te koken ( wat onwijs lekker dat je je daar in een kraamweek niet mee bezig hoeft te houden zeg! )
Wij kunnen hier nog wel even doorgaan met positieve punten, maar wat wij willen zeggen: wij gunnen iedereen een Karin als kraamzorg!
Karin, bedankt voor alle goede zorgen.
Richenel, Evelien, Riley en Haley

Richenel, Evelien, Riley en Haley

Uitstekend verzorgd door een zeer kundige Karin!

5,0 rating
januari 9, 2024

Karin heeft ons uitstekend verzorgd na een pittige bevalling. Borstvoeding kwam niet genoeg op gang en we hadden Karin speciaal op haar lactatie kunde uitgekozen, wat een goed beslissing bleek te zijn. Karin draait nergens doekjes om en is duidelijk in haar adviezen en over haar hulp, dat vonden mijn man en ik heel prettig. Ze is duidelijk heel ervaren en je leert ontzettend veel van haar. Het voelt ook helemaal natuurlijk haar in huis te hebben, waar ze een bescheidende houding aanneemt. Ook op basis van gesprekken die we voerden merkten we dat Karin zich heel makkelijk weet aan te passen naar de behoeftes en wensen van een gezin, die steeds heel verschillend kunnen zijn. Hartstikke knap dus! We zouden zeker Karin’s hulp bij een evt volgende kind ook willen!

Valérie Janssens

Beste Kraamzorg!

5,0 rating
december 25, 2023

Lieve Karin is de beste 🙂 ze is mega vakkundig, helpt je echt waar nodig, en is een heel lief mens. Wij hebben het geluk gehad om haar weer bij ons te hebben bij de geboorte van ons tweede kindje: fantastisch! Heel vertrouwd en fijn. Je wenst iedereen een Karin toe in je kraamweek!!

Charlotte