Reviews

Karin is fantastisch!

5,0 rating
december 16, 2021

De ervaring met Karin was echt geweldig. Een aantal highlights:
– Karin is heel empatisch en voelt goed aan wat op welk moment nodig is
– Karin is super lief en brengt echt rust, wat hard nodig is de eerste week
– Ook is Karin heel flexibel en geduldig. Ze bouwt wT moet gebeuren gewoon om ons heen
– Een oneindige bron aan kennis. Zo fijn dat we niets hoefden te googlen
– Daarnaast was ons huis altijd fris en opgeruimd, bed lekker schoon. Boodschappen gedaan en ga zo maar door
– Ik zou zo door kunnen gaan, maar het is wel duidelijk denk ik: Karin is fantastisch!

Susanne en Arne

Beste kraamverzorgster! Echt een aanrader

5,0 rating
november 16, 2021

Echt de meest fijne kraamweek gehad! Ik kan Karin echt iedereen aanraden! Wat een super lieve en fijne kraamhulp is Karin! Heel relaxt, heel ontspannen. Ze gaf ons en onze baby heel veel rust. Vraagt echt naar jou wensen, wat jij wilt en wat je fijn vind. Hele fijne en goede adviezen gehad. Heel ervaren. Ontzettend behulpzaam en geduldig. En heel hygiënisch!! Mochten wij ooit een 2e kindje willen en mogen krijgen ren ik direct naar Karin om weer als kraamhulp te vragen. Lieve Karin, dankje wel voor alles en deze hele fijne week!

Chelsey Reugebrink

Fijn, ervaren, zorgzaam, professioneel: had iedereen maar een Karin!

5,0 rating
oktober 25, 2021

Voor ons kwam Karin binnen op aanraden van goede vrienden en we hebben geen moment spijt gehad! Als kersverse ouders is het makkelijk om onzeker of nerveus te worden in de kraamweek. Een super ervaren en professionele kraamverzorgster als Karin in huis helpt dan enorm. Wij kregen echt het gevoel bij haar in goede handen te zijn: Karin houdt alles in de gaten en zorgt ervoor dat de kraamweek marcheert: zo belde ze namens ons de GGD toen ze het wel lang vond duren dat ze langskwamen om erachter te komen dat die onze dochter hadden gemist en anders niet waren langsgekomen. Karin heeft ook veel kennis waarmee ze je geruststelt als het nodig en aanmoedigt als dat handig is. Dat komt samen in een super volledig volgeschreven boekje aan het eind van de kraamweek. Ook zit ze vol handige trucjes en tips: van de beste lactatiekundige tot aan de handigste producten bij de Hema/Zeeman. Karin is in onze kraamweek echt onderdeel geworden van ons nieuwe gezinnetje en we zouden haar van harte aanbevelen!

Nadja, Wilbert en Nine

Super kraamzorg!

5,0 rating
oktober 11, 2021

Wij hebben een fantastische ervaring gehad met Karin. Ze heeft ons als nieuwe ouders ontzettend goed geholpen en er voor gezorgd dat wij een hele fijne kraamtijd hebben gehad. Dikke vette aanrader.
Super bedankt voor alles!
Bo, Pim en Lotte

Lotte en Pim

Geweldige kraamzorg: persoonlijk, ontspannen en professioneel

5,0 rating
oktober 5, 2021

Karin heeft ons fantastisch geholpen tijdens de kraamweek na de geboorte van onze eerste kindje. Ze is bekwaam, heeft veel ervaring en kennis en het is te merken dat Karin veel aan extra opleiding doet om alle ontwikkelingen bij te houden. Ze is de rust zelve, ontspannen en gaf ons nieuwe gezinnetje ruimte en structuur. Karin keek goed naar wie wij zijn als individu, waardoor haar adviezen persoonlijk waren afgestemd op onze behoeftes en die van onze kleine. Karin heeft ontzettend goed geholpen met het opstarten van de borstvoeding, waardoor dit nu ook is gelukt. En ze heeft ook nog eens heerlijk gekookt! Karin, je bent een topper, heel veel dank! Bij ons volgende kindje bellen we jou weer!

Laetitia & Justus

Karin is een topper!

5,0 rating
september 23, 2021

We hadden het zeer getroffen met Karin als onze kraamverzorgster bij ons eerste kindje! Karin heeft heel veel ervaring, ontzettend veel kennis en weet dat op een hele fijne manier over te brengen. Genoeg ruimte om zelf te leren en er wordt niks opgelegd, maar ook af en toe directief om te zorgen dat papa en mama voldoende rust kregen. Karin voelt direct vertrouwd en doet alles om het zo fijn mogelijk te maken voor het hele gezin. Karin stond dubbel tijdens onze kraamweek, maar pakte dat het zo aan dat we niks te kort zijn gekomen.
Dankjewel Karin, voor alles wat we geleerd hebben en de zorg en liefde die wij en ons kindje van je hebben gekregen.

Joost en Nine

Bedankt lieve Karin

5,0 rating
september 22, 2021

Karin heeft de Kraamzorg verzorgd bij ons eerste kindje. In 8 dagen hebben wij een onwijs fijne baby spoedcursus gekregen om uiteindelijk te kunnen zeggen “wij zijn er klaar voor.” Karin werkt erg accuraat en geeft duidelijke adviezen die goed onderbouwd worden zonder daarin dringend te zijn. Ze doet meer dan alleen een checklist afvinken. Zo weet ze de juiste vragen te stellen en dingen te zeggen om zo ons vertrouwen te geven met ons nieuwe kindje. Hieruit blijkt haar jarenlange ervaring en goede mensenkennis. Daarnaast is ze naast een rustige lieve zorgende vrouw ook een geweldige chef kok die heerlijke ontbijtjes, soep en lasagne maakt. Wij hebben een geweldige week gehad met Karin en vragen haar zeker weer, mocht er ooit een tweede kindje komen. Karin, bij deze onwijs bedankt!

Richenel, Evelien en Riley

Heel veel dank, Karin!

5,0 rating
september 8, 2021

Karin heeft ons super geholpen tijdens de kraamweek van ons eerste kind. Wij kijken terug op een voor ons intensieve, maar bovenal leerzame en plezierige week. Karin blijft altijd kalm, is heel professioneel, denkt graag met je mee, helpt waar handig met huishoudelijke taken én schakelt ook (snel) met andere betrokkenen wanneer nodig. Daarnaast is Karin ook buiten de contacturen laagdrempelig bereikbaar voor advies en ruggespraak. Heel veel dank, Karin!

Michelle en Hans

Karin we gaan je missen!

5,0 rating
augustus 15, 2021

Wat ontzettend jammer dat ik Karin pas bij mijn derde zwangerschap “gevonden” heb… ik kijk terug op een – af en toe pittige – maar vooral ook hele fijne en bijzondere kraamweek, dankzij de goede zorgen van Karin.
Ze is niet alleen heel zorgzaam en kundig, maar ook heel gezellig, relaxed en fijn in de omgang; iemand die met gemak opgaat in het gezin.
Bij de (thuis)bevalling was ze er snel, en ze vormde een super team samen met de verloskundige dat mij lekker in mijn bubbel liet terwijl ze er op de achtergrond voor zorgden dat alles soepel verliep.
De dagen erna heeft ze me met allerlei dingen geholpen om te zorgen dat ik mijn rust kon pakken, zonder daar ook maar een moment dwingend in te zijn (de vraag is altijd “wat kan ik voor je doen vandaag?”. Niet alleen was, koken, boodschappen, etc, maar ook bv mijn dochtertjes even naar de speeltuin meenemen zodat ik een dutje kon doen.
Karin heeft duidelijk ook heel veel ervaring en ook me ondanks dat het de derde is nog veel dingen geleerd. En het kraamboekje lijkt wel een encyclopedie na een week met Karin! Ook konden we, dankzij haar ervaring en het vertrouwen dat ze me gaf, voorkomen dat ik net als met mijn eerste een vermoeiend kolftraject in moest, wat heel veel voor mij betekende (en nog steeds was mijn zoontje sneller dan gemiddeld terug op gewicht).
Karin, dank je dat je de kraamweek van mijn laatste zo’n fijne week gemaakt hebt, een om nooit te vergeten! We gaan je missen.

Naomi

Hele fijne kraamweek dankzij Karin!

5,0 rating
augustus 14, 2021

Karin heeft ervoor gezorgd dat we met een goed gevoel terugkijken op onze kraamweek. We hebben zoveel van haar geleerd. Daarnaast is ze ook echt een lief persoon waar je gezellig mee kan praten. Wij voelden ons eigenlijk vanaf dag 1 op ons gemak bij haar. Ze straalt een bepaalde rust uit en laat jou ook zekerder voelen als ze merkt dat je ergens onzeker over bent. We hopen dat ze bij ons volgend kindje weer de zorg kan verlenen en we raden haar ook zeker aan bij anderen. Bedankt voor alles lieve Karin, we gaan je missen!

Tamana

Fijne kraamweek door professionele en fijne zorg van Karin!

5,0 rating
juli 9, 2021

Je hebt ons super goed geholpen tijdens de kraamweek. Je straalde rust uit, was empathisch en je had op al onze vragen een goed antwoord. Je voelde goed aan wat wij nodig hadden (rust pakken, privacy, extra hulp met Yara) en was er ook voor emotionele steun wanneer dat nodig was. Daarnaast deed je ook nog een stapje extra door voor ons heerlijke lasagna en soep te maken.
Toen je door onverwachte omstandigheden eerder weg moest heb je erg je best gedaan om een goede vervanger te vinden die goed aansloot bij wat wij nodig hadden. Dit hebben wij zeer gewaardeerd! Mocht het ooit zover zijn, dan zie we je heel graag terug bij een volgend kindje.

Steven, Anouk & Yara

Karin is de beste!

5,0 rating
juni 17, 2021

Na een heftige bevalling zijn we ontzettend blij dat we Karin als kraamzorg hadden.
Ze is heel lief en professioneel en ervaren. Ze voelt heel goed aan wat nodig is en past binnen het gezin. Dank je wel liever Karin je hebt ons geweldig geholpen.

Nina

Karin gun je ieder kraamgezin!

5,0 rating
juni 14, 2021

Karin heeft bij ons derde kindje de kraamzorg verleend, wat een cadeau! Een fijn persoon om in deze intieme periode in huis te hebben. Karin tast goed af wat de behoefte van het gezin is en houdt daarin veel rekening met de privacy van iedereen. Ze ondersteunt waar nodig maar laat je ook vooral zelf proberen (ja, ook bij een derde blijft een newborn “nieuw” 🙂 ) Met veel overproductie en borstontstekingen tijdens de vorige kraamperiode was ik bang om dit deze keer weer te krijgen. Met behulp van de de lactatiekundige en Karin hebben we het deze keer onder controle weten te houden, wat een verademing! Karin is echt zeer ervaren in haar vak, voor een onbezorgde kraamtijd ben je bij haar aan het juiste adres!
Bedankt lieve Karin, we gaan je missen!!
Liefs Gijsje en Rik, Juup Pepe en Phileine

Gijsje Wissenburg

Zeer ervaren, kundige kraamverzorgster

5,0 rating
mei 27, 2021

Karin heeft veel kennis van en ervaring in de kraamzorg. Ze weet goed af te stemmen op de wensen en behoeften van het gezin. Ze communiceert open, eerlijk en helder. Ook is ze een goede steun op emotioneel vlak en weet ze je te motiveren als het even tegen zit. Dit alles op een zeer prettige wijze, op de achtergrond, met ruimte voor het gezin zich te ontwikkelen. Ook heeft Karin veel kennis van borstvoeding en goede relaties met andere verzorgenden zoals lactatiekundigen of masseurs/masseuses. Karin houdt goed de afspraken agenda in de gaten voor bijv. Aangifte en verloskundige of de ggd voor de hielprik. Ze heeft ook geholpen met vitamine D en K geven en tips hoe om te gaan met visite en de voedingen. Kortom, een zeer waardevolle kraamverzorgster. We gaan haar missen!

Jack, tanya & Jacob

Helemaal tevreden

5,0 rating
mei 20, 2021

Wij hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen dan wat Karin ons gegeven heeft. Ze heeft de zorg altijd op onze wensen aangepast en geeft helder een eenduidig antwoord op vragen en weet de antwoorden altijd te onderbouwen. Ze is een prettige aanwezigheid in huis die hard werkt en altijd bereid is een stapje extra te zetten voor haar cliënt. Karin, nog bedankt voor het gedetailleerde groeiboekje waar we nog veel aan zullen hebben net als aan al je andere tips. NA al je hulp voelen we ons in staat zelfstandig verder te gaan.

Laura, Frank en Henri

Fijne en ontspannen kraamweek met Karin!

5,0 rating
april 25, 2021

Karin was onze kraamverzorgster bij ons tweede kindje. Wij hebben de kraamweek ervaren als een hele ontspannen fijne periode, en dat hebben we (grotendeels) te danken aan Karin! Ze is betrokken, gezellig, betrouwbaar, bescheiden en proactief. Vanaf het eerste moment was het contact prettig, met duidelijke afspraken en verwachtingen. En elke ochtend in de kraamweek bespraken we de dag en de vragen en wensen die wij hadden. Daarnaast heeft Karin veel kennis en ervaring, en dit deelt ze op een prettige manier, waardoor wij echt haar support voelde. Karin nam ons gevraagd en ongevraagd veel uit handen en zorgde ervoor dat we voldoende rustmomenten met ons gezin hadden elke dag. Wij hadden ons geen betere start kunnen wensen als gezin van 4, en mochten we ooit weer een kindje verwachten dan nemen we zeker contact op met Karin!

Helen & Wietse

Perfecte kraamzorg!

5,0 rating
maart 30, 2021

Karin was echt een geweldige aanwinst in onze kraamweek. Zowel in de verzorging en advies ten aanzien van onze baby, maar ze had ook veel oog voor mijn herstel en de praktische ondersteuning van de alledaagse dingen. We hebben behoorlijk wat obstakels gehad in onze kraamweek, met name qua mijn gezondheid en die van onze peuter, en zij zorgde echt dat er een goede rust in ons huis bleef. De lasagne die ze maakt is ook geweldig overigens 🙂 Ze is op een fijne manier erg proactief in dingen oppakken. Ik zou Karin zeker aanraden als je een ervaren, betrouwbare, praktische en lieve kraamverzorgende zoekt.

Lianne

Kundig & zorgvuldig

5,0 rating
maart 22, 2021

We hebben onze kraamweek met Karin als zeer ontspannen en prettig ervaren! Ze is sociaal, erg beleefd en heeft een hele fijne manier van werken. Ze heeft veel kennis, legt alles geduldig uit en beantwoordde al onze vragen over ons kindje. Karin werkt zeer zorgvuldig en oplettend; ze had dan ook snel in de gaten wat de mogelijk oorzaak was van mijn moeizame borstvoeding, waarna ze snel en adequaat handelde. Ze overlegde alle relevante zaken met verloskundige, ik vond dit erg prettig.
Karin is zeer betrokken, geduldig en heeft ons ontzettend op weg geholpen! Wij raden Karin dan ook zeker aan!
Nogmaals veel dank voor al je hulp!

Rick, Eef & Wiesje

Met Karin ga je als kersverse ouders zelfverzekerd de kraamweek uit

5,0 rating
maart 3, 2021

Met Karin als kraamverzorgster weet je zeker dat je in goede handen bent. Ze voert haar taken zorgvuldig en rustig uit met goed oog voor nieuwe ouders als wij. Ze hield zo veel mogelijk gepaste afstand om ons kersverse gezin van drie aan elkaar te laten wennen. Maar ze was er altijd wanneer je haar nodig had, zowel voor praktische zaken als voor een beetje gezelligheid en een luisterend oor. We hebben daardoor alles van haar geleerd wat je moet weten en gaan zelfverzekerd de kraamweek uit. Daarnaast heeft ze ons ontzorgd op allerlei vlakken, een keer de baby meenemen zodat je kunt slapen, heerlijke lasagne maken, stofzuigen en zo gaat de lijst door. Kortom, een week met Karin is leerzaam, bemoedigend en ook nog gezellig.

Maarten en Melissa

Competent en plezant!

5,0 rating
februari 25, 2021

Karin is een onwijs competente kraamzorg – wij hebben in de kraamtijd veel van haar geleerd. Ze bracht rust en regelmaat, precies wat we nodig hadden! Ze stelt zich super flexibel op en hielp ons enorm goed te prioriteren. Een heel fijn persoon om in huis te hebben! Dankjewel voor de goede zorgen Karin.

Maud & Chris

De allerbeste kraamvrouw van Amsterdam!

5,0 rating
februari 10, 2021

De titel zegt het al.. voor ons was ze de allerbeste kraamvrouw en ik gun iedere nieuwe mama/papa deze zorg in de kraamweek.
Karin heeft ons van alles geleerd betreft voeding, badje, aankleden etc., de tijd genomen voor al onze vragen(ook naast haar kraamzorg uren stond ze voor ons klaar) , medische checks werden professioneel uitgevoerd (totaal geen ongemakkelijk gevoel) en was het vooral heel gezellig en vertrouwelijk als ze er was.
Ze heeft ons in deze 10 dagen heel erg verlicht met alle taken die ze erbij heeft genomen. Maar vooral heeft ze ons klaargestoomd om het straks zelfstandig te gaan doen. En ik had niemand echt niemand anders willen hebben! Karin we zullen je niet vergeten en we gaan je zeker missen!
Dankjewel!!!

Demi & Jordi

Beste kraamhulp!

5,0 rating
februari 9, 2021

Karin was onze kraamverzorgster voor ons eerste kindje. Karin leert je alles door het je zelf te laten doen. Ze is ontzettend duidelijk en heeft ons alle vertrouwen gegeven om het alleen te kunnen. Dank je wel Karin!

Familie Tuzkapan

Super fijne kraamweek gehad, ik mis je Karin!

5,0 rating
januari 21, 2021

Karin was onze kraamverzorgster bij onze tweede zoon. Ik had deze keer specifiek voor een Zzper gekozen omdat we dus al een kindje hebben en één vaste dame me prettiger voor mijn oudste leek. We waren heel erg tevreden met Karin! Zij is uiteraard erg deskundig. Zo leerde ik ook deze keer weer nieuwe dingen! Daarnaast hoeft ze weinig uitleg, ze ziet zelf dingen die gedaan moeten worden, ze geeft volledig ruimte voor jouw en je specifieke wensen. We wonen erg klein, mijn medische zorg bij de tweede was te overzien, desalniettemin was het erg prettig haar bij ons te hebben omdat ze een rustig persoon is en zonder aanwezig te zijn, toch alle nodige taken proactief oppakt. Ik vind haar als mens erg fijn en als kraamverzorgster een topper! Ik zal haar dan ook zeker aanraden!

Dolores

Heerlijk rustige & leerzame kraamweek

5,0 rating
december 19, 2020

Wij vonden het enorm spannend om met een kleintje thuis te komen. Vanaf het moment dat Karin binnenkwam, werd deze spanning weggenomen. In alle rust heeft zij ons de kans gegeven bij te slapen en enorm veel te leren. Alle checkpoints heeft zij met ons doorgenomen uit het groene boekje. Hierdoor voelden wij ons op de laatste dag zo zelfverzekerd, dat wij het totaal niet spannend meer vonden om “alleen gelaten” te worden. Hier heeft Karin voor gezorgd. Wij zijn Karin super dankbaar.

Niek & Kim

Fantastische kraamweek!

5,0 rating
november 15, 2020

Karin heeft ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke kraamweek hebben gehad waarbij ze ons op een fijne manier veel geleerd heeft over het reilen en zeilen van een baby. Naast kundig en vakbekwaam is Karin ook een lieve en zorgzame vrouw die voor moeder en kind klaarstaat maar ook in is voor een gezellig praatje. Wij zouden haar zeker aanraden aan toekomstige ouders en wanneer er een 2de komt gaan we haar weer contacten.

Gotske van der Werf

Super fijne kraamweek

5,0 rating
november 10, 2020

Wij hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad. Karin is er echt voor moeder en kind en zorgt dat je alle zorg krijgt die nodig is. Ook buiten werk tijd is Karin goed te bereiken voor eventuele vragen.
Bij ons volgende kindje komen we zeker terug bij Karin.

Maud

Fantastisch week met Karin gehad

5,0 rating
oktober 20, 2020

Karin heeft ons een fantastische kraamweek bezorgd. Het begon op zondagnacht met een spontane thuisbevalling (ging heel snel). Karin was er super snel aanwezig voor ondersteuning bij de bevalling. Ze was de rust zelve. Dit ook tijdens een kritisch en spannend moment wat heel fijn was! Tijdens de kraamweek hebben wij alles aan Karin kunnen vragen. Ze is super ervaren en heeft een schat aan kennis en is liefdevol betrokken op een hele professionele manier. Het was een fantastische balans tussen zorg, ondersteuning in huis en ons af en toe de rust gunnen om bij te kunnen komen om volop te kunnen genieten van ons kindje. Ze heeft ons echt gerust gesteld en na een week met Karin hadden wij ons niet beter voorbereid kunnen voelen als nieuwe ouders. Mocht er ooit een nummer 2 komen dan boeken/bellen we Karin meteen! Een woord het was fantastisch!

Pieter Marcella en Charlotte

Super fijne kraamzorg!

5,0 rating
oktober 12, 2020

Wij hebben een hele prettige kraamweek met Karin achter de rug. Karin is een zeer ervaren kraamhulp, die goed kan adviseren in elke situatie. Haar zorg is maatwerk, die ze goed weet af te stemmen op de wensen en behoeften van het gezin, op een natuurlijke wijze. Ze is zeer attent, denkt graag met je mee en is de rust in huis. Kortom, een topper!

Rianne

Fantastische kraamzorg op maat!

5,0 rating
september 29, 2020

De ondersteuning van Karin is erg prettig en fijn. Ze luistert en vraagt naar de behoefte van ieder gezinslid en zorgt voor de hulp die nodig is. Met al haar ervaring en kennis heeft ze ons fantastisch op weg geholpen. Ze neemt de tijd voor een goede uitleg en zorgt voor goede communicatie. Wij kijken met heel veel plezier terug op onze kraamweek.
Nogmaals bedankt Karin!
– Sander & Lisette

Lisette & Sander

Persoonlijk en op maat; een topper!

5,0 rating
september 13, 2020

Karin was er vanaf de bevalling thuis al bij. Wij kunnen ons geen beter iemand bedenken die hier onderdeel van mocht zijn.
Ze is ontzettend professioneel, rustig, lief maar ook ontzettend gezellig ;). Ze checkte continue bij ons in en paste zich aan naar onze wensen wat ontzettend fijn was.
Wij raden Karin dan ook van harte aan iedereen aan!

Martijn & Larissa

Een ideale kraamhulp: professioneel, ervaren en empatisch

5,0 rating
september 3, 2020

Karin heeft ons geholpen na de geboorte van mijn eerste kindje. In het begin was het even spannend en ze heeft heel adequaat en kundig gereageerd. Uiteindelijk was het (gelukkig) relatief snel verholpen, en konden we ons meer op het gezin en de visite richten. Karin hielp me goed om mijn rust te pakken en om mezelf te denken (niet mij sterkste punt). En ondertussen bracht ze me ‘de kneepjes van het vak’ bij; ik noemde dat altijd gekscherend de babyles. Super hoe ze ook daarmee heeft geholpen!

Kaya

Een absolute aanrader!

5,0 rating
augustus 18, 2020

Omdat ik in verwachting was van mijn eerste kindje, was het voor mij vooral belangrijk dat ik een ervaren kraamhulp had die een goede basis voor mij kon neerleggen. Ook had ik aangegeven dat ik graag borstvoeding wilde geven, maar niet ten kosten van alles. Als het mij niet zou lukken (om wat voor reden dan ook), dan wilde ik graag een kraamhulp die mijn beslissing kon respecteren en mij hierin zou steunen.
Karin heeft mij fantastisch geholpen! Zij heeft de basis gelegd voor mij en mijn kindje. Karin heeft veel ervaring en je ziet dat zij ook geniet van haar werk. Ze is rustig, zorgzaam, neemt de tijd om vaardigheden uit te leggen en vindt het ook niet vervelend om iets meerdere keren uit te leggen/voor te doen. Verder vroeg ze vaak of ze nog iets voor me kon betekenen (koken, boodschappen doen, de was doen en andere huishoudelijke taken).

Verder wil ik haar ook complimenteren over haar aanwezigheid. Je hebt immers een vreemde in je huis, maar Karin kan goed de balans vinden tussen er voor jou en je baby zijn en op de “achtergrond” taken op zich nemen om de moeder te ontlasten.
Ik zou Karin zeker aanraden voor elke (nieuwe) aanstaande moeder. Ze zal je namelijk ondersteunen, verzorgen en vaardigheden bij brengen. Een absolute aanrader!

Bernadette

Fantastische kraamzorg voor het hele gezin!

5,0 rating
juli 26, 2020

Karin is een fantastische kraamvrouw! Ze is professioneel en kundig, maar ook een luisterend oor en erg begripvol.
We hebben veel goeie tips en tricks gekregen met betrekking tot de borstvoeding. Ook als je van plan bent om de fles te geven ben je bij Karin aan het goede adres. Geen sprake van mommy-shaming bij Karin als je geen borstvoeding gaat geven. Ook een probleem met de huur van een kapotte borstkolf heeft ze voor ons geregeld. Daarnaast heeft ze meerdere malen boodschappen voor ons gedaan om ons te ontzorgen. We raden haar zeker aan bij al onze vrienden en familie! We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen voorstellen.

Vivian

Rust en regelmaat voor baby en mama

5,0 rating
juli 10, 2020

Karin was geweldig. Ze was zeer kundig is haar baby kennis, ze bracht een rustige energie in het huis, er was ruimte voor ontspanning en voor praten en ze zorgde goed dat aan alles werd gedacht om de kraamweek zo fijn mogelijk te laten verlopen. Ze vroeg telkens of en wat ze nog kon doen, deed boodschappen en kookte een paar keer, maakte schoon en was een luisterend hoor. Ik raad Karin zeker aan als kraamverzorgster.

Roos

Karin is geweldig!

5,0 rating
juni 20, 2020

Karin is een echte kraamsuperster. Na een nogal moeizame bevalling stond ze klaar om ons te begeleiden, en ze heeft het echt fantastisch gedaan. Ze was echt onze rots in de branding, en heeft er met haar ervaring en professionele handelen voor gezorgd dat we met vertrouwen, en een gezonde baby en mama, afscheid van haar namen aan het einde van de kraamweek. Karin is ontzettend lief en kijkt echt naar jouw wensen en behoeften (ook al zie je die zelf misschien niet op dat moment) en stuurt hierin. Als er actie nodig is, bijt ze zich er in vast en zorgt ze dat zaken geregeld worden. Daarnaast is het gewoon een ontzettend gezellig mens, ik zou haar zeker weten aanraden als kraamhulp!

Raquelle

Ontspannen fijne kraamweek

5,0 rating
juni 9, 2020

Na een turbulente kraamtijd bij mijn eerste was ik vooral op zoek naar iemand die rust kon brengen in die eerste week. En dat hebben wij bij Karin helemaal gevonden. Zij was echt de stille kracht bij ons in huis. Rustig, zorgzaam en op een prettige manier aanwezig. Met haar berg aan ervaring iemand op wie ik kon terugvallen voor goede tips en adviezen zonder dat ik er mee werd overspoelt.
Wij kijken met een goed gevoel terug op deze eerste week. Dank je wel Karin, fijn dat je er was!

Inge

Kraamperiode met Karin is ontspannen, onvergetelijke periode geweest.

5,0 rating
mei 16, 2020

Karin is een hele intelligente, tactvolle, empatische, proactieve en hartelijke kraamverzorgster. Zij is een onnisbaar persoon met veel kennis en warmte voor elk gezin met een nieuw kindje.
Karin was twee jaar eerder vier dagen onze kraamverzorgster met ons eerste kindje. Toen werkte ze nog bij een kraambureau. Gelukkig is zij in de tussentijd een zelfstandige kraamverzorgster geworden en had nog een plekje. Karin heeft heel duidelijk uitgelegd hoe het met een zelfstandige kraamzorg werkt en hebben we onze wensen en ideeën met haar overlegd. De rest van de zwangerschap hielden we contact met elkaar en toen de geboorte begon, was zij in de mum van tijd er om de verloskundige bij te staan.
De hele kraamperiode genoten we van de zorg op maat. Elke ochtend keek Karin hoe onze gezin er aan toe was (vermoeid of fit, blij of bezorgd, druk of ontspannen) en paste de zorgtaken ernaar. Zij wist heel goed de prioriteiten te waarborgen – veel rust voor de moeder, goed en op tijd eten en bovendien vroeg zij naar wat wij per dag belangrijk vonden.
Zij voelt de sfeer erg goed aan en geeft de ruimte of grijpt vriendelijk in. Zij kan heel autonoom handelen of gezellig kletsen wanneer daar ruimte voor is.
Zij weet onopgemerkt, met de gerichte vragen, op een positieve en empathische manier duidelijkheid te verschaffen over de situatie en vervolgens onmiddellijk juiste acties te (laten) ondernemen.
Karin voelde als een lid van ons gezin die wij enorm gingen missen toen de week om was. Dankzij haar hebben we werkelijk magische kraamtijd gehad. Wij hebben de tijd gehad om op de kinderen en elkaar te focussen zonder afleiding van huishoudelijke taken. Deze periode, hoe intensief het nog steeds is, was een oase van rust, duidelijkheid en vertrouwen.
Ik wens elke aanstaande moeder, elk kindje en elke familie zo iemand als Karin. Ik hoop van harte dat het u lukt om haar voor uw kraamperiode te boeken!

Masha

Attent, zorgzaam en professioneel

5,0 rating
mei 6, 2020

Karin heeft ons heel fijn begeleid in de kraamweek van ons eerste kind. Ze was vanaf het eerste intake gesprek heel begaan en attent. Naast haar professionele kennis en expertise brengt ze ook veel ervaring als moeder en oma mee wat heel fijn is. Uiteraard was alles in orde, heeft ze ons geholpen in de huishouding, met kleine boodschappen en af en toe voor ons koken. Haar flexibiliteit was heel prettig en we zijn zelfverzekerd en met een goed gevoel onze eerste dagen als zelfstandige ouders in gegaan!

Catherina

Professioneel èn gezellig!

5,0 rating
april 25, 2020

Ik ben erg blij en tevreden met Karin als kraamhulp. Karin is naast professioneel, ook heel gezellig. Ik heb waardevolle gesprekken met haar gevoerd op emotioneel niveau – wat ook superbelangrijk is in een kraamperiode – en ondanks dat het mijn tweede kindje is, heeft zij mij veel nuttige en leerzame informatie en advies gegeven. Dit is een bijzondere periode, waarin kraamverzorgenden helaas op bepaalde punten maar beperkt contact mogen maken en ondersteunen, maar ondanks dat heeft Karin mij de hele week supergoed ondersteund en creatief gezocht naar oplossingen. Zij biedt ook hele leuke en lieve extra services. Zo bracht zij voor mijn eerste dochter met Pasen een lief, klein presentje mee en ook tijdens de intake en op de eerste dag na de geboorte heeft zij mij verwend met kleine cadeautjes. Superlief! Daarnaast heeft zij zorgvuldig de was voor ons bijgehouden, op de hygiëne gelet en heerlijk voor ons gekookt. Karin is echt een aanrader!

MK

Geweldige kraamverzorgster!

5,0 rating
februari 9, 2020

Karin was onze kraamverzorgster bij de geboorte van onze tweede dochter.
Een geweldige, lieve vrouw… die fantastisch was voor mij, onze baby alsook voor onze oudste dochter. Ze heeft meerdere malen voor ons gekookt en stelde me in alles gerust met haar tips, advies en delen van eigen ervaring.
Dank voor alles Karin!

Y

Karin je bent een topper!

5,0 rating
januari 26, 2020

Hele lieve kraamverzorgster die rust biedt, goed advies geeft en zorgzaam is. Heeft ook meerdere dagen voor ons gekookt om ons te ontzien.
Hartstikke bedankt voor de goede zorgen en fijne kraamweek Karin!

familie de Keijzer

Lief, zorgzaam, en relaxed, wat wil je nog meer?

5,0 rating
januari 23, 2020

Karin is een super lieve vrouw !
Heel relaxed in de omgang en de meest lieve en rustgevende vrouw voor ons kind.
Wij waren heel blij met Karin en al haar goede tips.
Je bent een super vrouw !

Celeste