Reviews

Fantastisch

5,0 rating
januari 14, 2023

Karin is echt een topper! Ze heeft ons heel goed begeleid in een intensieve eerste week. Met al haar ervaring kon ze veel handigheidjes overbrengen, die wij als kersverse ouders nog totaal niet wisten. Ze vind een goede balans tussen de zorg en de behoefte aan rust die wij af en toe nodig hadden (even twee uurtjes slapen). Daarnaast heeft ze ook lekker voor ons gekookt, wat heel prettig is omdat je al druk genoeg bent. Wij raden Karin aan iedereen aan, en hopen dat we haar ooit nog een tweede keer als kraamhulp kunnen krijgen! Dank je wel Karin! Liefs Jeroen, Frederieke en Hugo

Frederieke

Onze reddende engel!

5,0 rating
januari 13, 2023

Karin was onze reddende engel. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze eerste paar dagen stress-vrij waren zodat wij konden bijkomen en onze baby konden leren kennen. Ze heeft veel ervaring en kan alles goed en rustig uitleggen zodat het niet te veel tegelijkertijd is. Ze heeft geduld, liefde voor de baby en het gezin en heeft ons goed verzorgd. Bij de volgende baby zal ze de eerste zijn die wij bellen!

Eveline van Wezel

Absoluut de beste kraamzorg ervaring ooit!

5,0 rating
december 21, 2022

Wij hebben de allerfijnste kraamweek gehad met Karin! Ze was onze steun en toeverlaat en heeft ons bij alle moeilijkheden met praktische tips geholpen. Deze tips werkte direct waardoor bij ons het zelfvertrouwen weer kon groeien. Ook de borstvoeding voelde door haar als iets heel logisch. Al heel snel zat daar rust en regelmaat in voor ons kindje en leerde ze door haar tips goed drinken. Dit resulteerde in een baby die gezond groeide en al heel snel weer op geboortegewicht zat. Ik voel me over de borstvoeding nu heel sterk en vorm een goed team met mijn baby, dat is echt dankzij Karin haar begeleiding!
Andere pluspunten vonden wij: de bonusslaapjes, het lekkere eten, en ze stelt zich bescheiden op (ze laat vindt het belangrijk dat je genoeg kan coconnen met je partner).
Voor de volgende keer wil ik Karin er absoluut weer bij. Enige waar ik op zal moeten letten is dat ik haar gelijk probeer te claimen want haar agenda zit met al die aanvragen vaak tot ver in het jaar vol.

Ivira Bos

Mede dankzij Karin op een roze wolk!

5,0 rating
december 8, 2022

We zijn heel tevreden over de afgelopen week. Bij de intake was er een goede klik, en dit is tijdens de kraamweek bevestigd. Karin is direct en een beetje streng, wat ons veel zelfvertrouwen heeft gegeven in het aanleren van de vele vaardigheden die nodig zijn bij een eerste kindje. Ze is heel duidelijk en nauwkeurig in informatie en instructies en schrijft alles uitgebreid op. En ze heeft veel aandacht voor rust, herstel, en voedzaam eten.

Anna en Errit

Top kraamweek!

5,0 rating
december 7, 2022

Karin heeft ons ontzettend goed ondersteund tijdens de eerste week met onze baby. Je merkt dat ze veel kennis en ervaring heeft en weet dat op een duidelijke en rustige manier met ons te delen. De zorg die Karin leverde was volledig op maat. Het was erg prettig om iedere dag een planning te maken en daarin onze wensen terug te laten komen. Daardoor hebben we niet alleen veel over het zorgen voor onze baby geleerd, maar was er ook veel tijd voor herstel en rust. Naast de basis heeft Karin ook veel extra’s voor ons gedaan, zoals boodschappen en koken (heerlijke avond maaltijden!). Daarnaast heeft ze ook veel oog voor detail op o.a. hygiĆ«ne. Ook heeft ze veel tijd besteed om mij (de moeder) goed te adviseren in hoe om te gaan met fysiek herstel en natuurlijk de borstvoeding. Tot slot heeft Karin een ontzettend positieve en professionele houding. Wij zouden haar dus absoluut aanraden als kraamverzorgster!

Chrisje & Florian