Allereerst van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap!

Mijn naam is Karin Belderok. Ik ben 50 jaar en de moeder van twee volwassen dochters, en oma van twee fantastische kleinzoons en een super kleindochter.

Sinds 2016 ben ik werkzaam als gediplomeerd kraamverzorgende en sedert 2020 gestart als zelfstandig kraamverzorgende. Een aantal jaren heb ik met plezier gewerkt voor 2 grote kraambureaus van Amsterdam. Daar heb ik veel ervaring bij op gedaan. Ik vond het tijd worden om op een andere manier kraamzorg/maatzorg te verlenen. Het kramen als zelfstandig kraamverzorgende geeft mij meer de vrijheid om 1 op 1 zorg te bieden, waarbij er sprake is van één vertrouwd gezicht i.p.v. wisselende kraamverzorgenden. Ondersteuning en deskundigheid bieden aan alle betrokkenen in deze bijzondere tijd vind ik van groot belang en het is dan ook mijn streven dat u kunt terugkijken op een onvergetelijke kraamtijd! In de praktijk heb ik gezien dat het werken als zelfstandig kraamverzorgende voor de gezinnen meer rust biedt en dat is de zorg die ik wil verlenen. 

Ik sta ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg en ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging Voor Kraamverzorgenden (NBVK). Tevens ben ik in het bezit van diverse certificaten, o.a. Kinder EHBO en reanimatie. Verder volg ik jaarlijks bijscholingen op het gebied van borstvoeding en scholingen die iets toevoegen aan mijn kennis op het gebied van kraamzorg.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een kennismakingsgesprek dan kunt u, telefonisch of per e-mail, contact met mij opnemen.

Karin Belderok

Telefoonnummer 06-29329786

E-mail adres karinbelderok-kraamzorg@hotmail.com