Fotoboek

Attent, zorgzaam en professioneel

5,0 rating
mei 6, 2020

Karin heeft ons heel fijn begeleid in de kraamweek van ons eerste kind. Ze was vanaf het eerste intake gesprek heel begaan en attent. Naast haar professionele kennis en expertise brengt ze ook veel ervaring als moeder en oma mee wat heel fijn is. Uiteraard was alles in orde, heeft ze ons geholpen in de huishouding, met kleine boodschappen en af en toe voor ons koken. Haar flexibiliteit was heel prettig en we zijn zelfverzekerd en met een goed gevoel onze eerste dagen als zelfstandige ouders in gegaan!

Catherina

Professioneel èn gezellig!

5,0 rating
april 25, 2020

Ik ben erg blij en tevreden met Karin als kraamhulp. Karin is naast professioneel, ook heel gezellig. Ik heb waardevolle gesprekken met haar gevoerd op emotioneel niveau – wat ook superbelangrijk is in een kraamperiode – en ondanks dat het mijn tweede kindje is, heeft zij mij veel nuttige en leerzame informatie en advies gegeven. Dit is een bijzondere periode, waarin kraamverzorgenden helaas op bepaalde punten maar beperkt contact mogen maken en ondersteunen, maar ondanks dat heeft Karin mij de hele week supergoed ondersteund en creatief gezocht naar oplossingen. Zij biedt ook hele leuke en lieve extra services. Zo bracht zij voor mijn eerste dochter met Pasen een lief, klein presentje mee en ook tijdens de intake en op de eerste dag na de geboorte heeft zij mij verwend met kleine cadeautjes. Superlief! Daarnaast heeft zij zorgvuldig de was voor ons bijgehouden, op de hygiëne gelet en heerlijk voor ons gekookt. Karin is echt een aanrader!

MK

Geweldige kraamverzorgster!

5,0 rating
februari 9, 2020

Karin was onze kraamverzorgster bij de geboorte van onze tweede dochter.
Een geweldige, lieve vrouw… die fantastisch was voor mij, onze baby alsook voor onze oudste dochter. Ze heeft meerdere malen voor ons gekookt en stelde me in alles gerust met haar tips, advies en delen van eigen ervaring.
Dank voor alles Karin!

Y

Karin je bent een topper!

5,0 rating
januari 26, 2020

Hele lieve kraamverzorgster die rust biedt, goed advies geeft en zorgzaam is. Heeft ook meerdere dagen voor ons gekookt om ons te ontzien.
Hartstikke bedankt voor de goede zorgen en fijne kraamweek Karin!

familie de Keijzer

Lief, zorgzaam, en relaxed, wat wil je nog meer?

5,0 rating
januari 23, 2020

Karin is een super lieve vrouw !
Heel relaxed in de omgang en de meest lieve en rustgevende vrouw voor ons kind.
Wij waren heel blij met Karin en al haar goede tips.
Je bent een super vrouw !

Celeste