Fotoboek

Fantastische kraamweek

5,0 rating
december 9, 2023

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Karin! Ze is zorgzaam, deelt veel kennis en heeft ontzettend fijn voor ons gezorgd. Karin zet echt de extra stap om het zo fijn mogelijk te maken in de kraamweek en heeft ons echt ontzorgt. We gaan je missen Karin!

Jasmijn

Persoonlijke Kraamzorg gegarandeerd

5,0 rating
november 27, 2023

De zorg van Karin begon al voor mijn bevalling toen mijn zwangerschap opeens medisch werd. Ze heeft mij heel erg ondersteund en heeft er mede voor gezorgd dat ik in gesprek ben gebleven met de artsen over het uitstellen van mijn inleiding (ik voelde dat het goed ging met de baby en dat hij nog door moest groeien). Hierdoor heb ik een positieve bevalervaring gehad ondanks dat mijn gedroomde thuisbevalling niet meer mogelijk was.
Als je opzoek bent naar een directe, maar liefdevolle, kraamverzorgster zonder al te veel poespas ben je bij Karin aan het juiste adres. De focus ligt bij het zo veel mogelijk leren over de baby en de (borst)voeding zodat je na een week de juiste start hebt. Daarnaast nam zij de zorg van de baby in de ochtend over zodat ik met mijn partner nog even kon slapen. Kan niet beschrijven hoe waardevol dit was, vooral ook voor je relatie om even samen te kunnen zijn.
Karin heeft heerlijk gekookt en daarbij goed rekening gehouden met mijn allergie. Karin heeft zich in ons kleine Amsterdamse huisje heel bescheiden opgesteld zodat we toch het gevoel hadden onze eigen ruimte te hebben
Mijn partner is Zweeds en verstaat wel Nederlands maar voelt zich meer op zijn gemakt om zich te uiten in het Engels. Karin sprak bij ons rustig en duidelijk Nederlands (zonder dat het kinderlijk of simplistisch werd) en mijn partner Engels terug. Dit werkte heel goed en was ook fijn voor mijn partner om alle termen rond om de kraamtijd en de baby ook in het Nederlands te horen.
Karin is een hardwerkende vrouw die dit beroep vol passie uitvoert. Ze heeft ons gezin een fantastisch start gegeven en ik ga vol vertrouwen de komende weken tegemoet.

Yoy

De beste kraamzorg!

5,0 rating
november 17, 2023

Wij zijn ontzettend blij met de kraamhulp van Karin! Ze heeft echt alles eraan gedaan om ons van een geweldige kraamweek te voorzien. Je ziet en voelt echt dat dit haar passie is en dat ze haar werk heel professioneel en met liefde doet. Je kan altijd op haar rekenen, ze is heel erg pro actief, respecteert je privacy en houdt rekening met je cultuur. Ze heeft ook heel erg goed geholpen bij het geven van borstvoeding en was altijd bereikbaar voor vragen. We gaan haar hulp enorm missen en ik zou haar bij iedereen aanraden!

Melany D’Fonseca

Heerlijke kraamweek

5,0 rating
november 8, 2023

Dankzij Karin hebben wij een geweldige kraamweek gehad. Ze is ontzettend zorgzaam, heeft gigantisch veel kennis en ze heeft al onze zorgen volledig weggenomen. Ze voelt de kraamvrouw ontzettend goed aan en weet precies hoe ze op die behoeftes moet inspelen. Ook heeft ze een paar heerlijke maaltijden voor ons bereid zodat wij ons volledig op onze dochter konden focussen. Karin heeft er voor gezorgd dat we ontzettend positief terugkijken op deze eerst week en vol goede moed en vertrouwen straks zelf door kunnen gaan.

Andzelika

De beste kraamhulp!

5,0 rating
november 3, 2023

Wij vonden het super fijn met Karin in huis! Karin is heel begaan en zorgzaam, daarnaast heel duidelijk en volledig in haar informatie. We konden echt op haar bouwen!! Ze was trouwens niet alleen goed met onze dochter maar ook met ons hondje, heel fijn want dat is ook nieuw natuurlijk. We hadden het niet zonder haar kunnen en willen doen. We gaan haar missen! Ps. Ze kookt ook nog eens super lekker!

Liza