Reviews

Liefde, geduld en zorg; een heerlijke kraamweek!

5,0 rating
november 22, 2022

Wat een geschenk is Karin tijdens de hectische, en bijzondere, kraamtijd. Vol geduld en met heel veel liefde voor ons en ons kleintje. Stap voor stap zijn wij begeleid in het ouderschap van ons eerste kindje op een hele fijne en vertrouwde manier! Niets is te gek om het ons comfortabel te maken. Karin, we gaan je missen!

Quirijn, Annick & Max

Wat een fantastische kraamweek!

5,0 rating
november 16, 2022

We hebben de kennis en kunde van Karin als heel erg prettig ervaren. We hebben haar continu allerlei vragen gesteld waar ze, door haar enorme ervaring, altijd direct antwoord op kon geven. Daarnaast hebben wij veel nuttige tips en adviezen gekregen. Tevens vond ik het heel fijn dat Karin ook een tijd in een ziekenhuis heeft gewerkt. Ik denk niet dat er een meer ervaren kraamverzorging als Karin is. We sluiten de kraamperiode met een meer dan gerust gevoel af en gunnen ieder ‘newborn’ gezin een ervaring als die wij hebben gehad in de kraamweek met Karin. We raden haar aan een ieder aan

Bente

Kraamtijd

5,0 rating
november 7, 2022

We really had a great experience with Karin! She really took care of us, our personal needs and went the extra mile by cooking us dinner. We felt safe enough to leave our newborn baby with her and have a good sleep. She is friendly and does not force her opinions onto you. Thanks for everything, Karin!

Zaan

Heerlijke kraamweek

5,0 rating
oktober 1, 2022

Karin legt alles duidelijk uit, is ontzettend betrouwbaar en professioneel en daarnaast ook lief en zeer betrokken. Je kunt vanaf het eerste moment merken dat ze zeer ervaren is en dat geeft veel rust. Karin heeft ons geholpen bij ons tweede kindje en wist haarfijn aan te voelen waar ondersteuning nodig was. Ontzettend bedankt voor een heerlijke kraamweek!

Michael, Ilse, Sophie en Stijn

Wederom ontzettend tevreden!

5,0 rating
september 28, 2022

Na de positieve ervaring bij onze eerste dochter (zie maart 2021) hebben we Karin meteen gebeld of ze wederom zou kunnen kramen bij onze tweede kindje. De kraamweek is net voorbij, en we zijn weer ontzettend tevreden met haar ondersteuning. Het is toch een intense tijd, en ze weet heel gemakkelijk rust en regelmaat te brengen. Karin is super professioneel, geduldig, kundig en vriendelijk. Echt een aanrader.
Veel dank, Karin!

Rick, Eef, Wies & Jet